Розмальовка квасоля – це добірка різноманітних малюнків, центральне місце на яких займає бобова рослина. Його розведенням займалися ще жителі Древнього світу на землях Єгипту, Риму і Південної Америки. Найціннішим за рахунок поживних і смакових якостей є насіння, які дозрівають по 3-5 штук у кожному стручку. Молоді стулки так само вживають в їжу. Дозрілі плоди твердіють, тому перш ніж готувати страву, їх спочатку замочують на кілька годин. Різноманітність сортів легко збагатить раціон людини, тим більше кулінарами придумана безліч рецептів на будь-який смак. Квасолю можна представити у вигляді будь-якої колірної гамою, що цілком відповідає реальності, сміливо використовуйте відтінки фіолетового, червоного, чорного і прикрасьте її маленькими цятками.