Розмальовка млинці заворожує диханням чудового страви. З давніх часів ласе блюдо користується популярністю у всьому світі. Випікають млинці з вівсяної, пшеничної, кукурудзяної, або спеціальної млинцевого борошна, просіяного через сито. Весела гірка бабусиних масляних оладок зі сметаною регулярно по вихідним збирає за столом дружну сім’ю. Рідке тісто замішують на молоці, кисляку, вершках, воді, дріжджах залежно від бажання. Апетитна, рум’яна модель сонечка – святкове частування на передвесняних гуляння на Масляну. Ніздрюватий атрибут російської національної кухні підсмажують на сковороді з двох сторін. В якості начинки використовують м’ясо, фрукти, ікру, сир, мед, джем.
Розмальовка з простою формою і кольоровою гамою млинців прекрасно підійде навіть самим маленьким дітям, застосувавши необхідну для творчості забарвлення в жовтих, помаранчевих тонах.