Розмальовка снігур


Розмальовка снігур прекрасно описує і розповідає дітям про цих невеликих птахів. Розмір снігура не більше горобця. Забарвлення найчастіше блакитно-сірий. У самців деяких різновидів грудка яскраво червоного кольору.
Розрізняють всього 9 видів снігурів. Мешкають ці птахи переважно в хвойних лісах. Взимку воліють змінювати своє місце проживання. Харчуються снігурі кісточками ягід, м’якоть залишають недоторканою і просто викидають її. У гніздах снігурів зазвичай не більше 4 яєць. Зовнішній вигляд їх блакитно-сірий з червоним краплением. Розфарбовуючи розмальовку снігур діти зрозуміють, у чому відмінність снігурів від інших птахів.

Завантажити та роздрукувати розмальовку снігур